Boeken over leven na de dood

Ben jij op zoek naar boeken die gaan over een leven naar de dood en spiritualiteit, maar weet jij niet zo goed welke boeken nou écht goed zijn en jou kunnen helpen in dit proces? Sommige boeken bevatten onzin, zijn slecht te volgen en totaal niet boeiend. Wij hebben hieronder voor jou de boeken staan die jou écht kunnen helpen in jouw rouwproces.

Kennismaken

Cadeautjes uit het Hiernamaals

Ben jij benieuwd hoe het is als we overlijden? Dat lees je in dit boek. Duidelijk, en geen zwerverige teksten! Geschreven door Norma Prikanowski van Veggel, NLP hypnotherapeute, natuurgeneeskundige en energetisch therapeute, NEI-coach, kinder- en jeugdcoach en medium. 

Tekens zijn overal


Heb jij wel eens dat je denkt: was dit een teken? Ben ik gek aan het worden, wil ik het zien? Dit boek is geschreven door Laura Lynnen Jackson, één van de bekendste mediums uit de V.S.
In dit boek lees je voorbeelden van tekens die we kunnen krijgen van onze overleden dierbaren. 

Hemeltaal


Geschreven door  Bonnie Bessem, die boodschappen doorkrijgt van haar eigen vader welke aan de andere zijde is. Bonnie is al 20 jaar werkzaam als medium,  en haar vader geeft haar graag zijn kennis door over het leven en daarna. Erg boeiend om te lezen, en in makkelijke "taal" geschreven.

Een leven na de dood? Zeker weten!

Verdwijnen we definitief na ons overlijden? is er meer dan alleen een leven op aarde? In dit boek lees jij ervaringen van 12 mensen die zeker weten dat er leven na de dood bestaat, door eigen ervaringen. Perfect boek als jij nog in twijfel bent over leven na de dood.